Pappa, make, triatlet, chef och coach.

Niclas, i vårat älskade Sydafrika, sedan 2004 har vi drivit projekt i Sydafrika. Vi driver och är är grundare av välgörenhetsföreningen Mosaic Sverige som bedriver fritidshem i Sydafrika. 2021 finns vi på fyra orter och drygt 400 barn och ungdomar deltar i vår verksamhet.

Mod att våga grundades 2021 av Niclas och Linda Bjälkenborn, vår passion är att hjälpa just dig eller ditt företag att utvecklas och ta ett kliv i jobbet, i livet eller om du söker någon att utmanas av inför nya kliv….

Jag är certifierad ACC- coach inom området ledarskap och coaching. Jag har gått en coachutbildning som är kvalitetssäkrad på den högsta nivån (ACTP, Approved Coach Training Program) hos ICF, International Coaching Federation


Jag har varit chef sedan 2000 främst inom skola. På mitt CV finns VD , förvaltningschef, affärsområdeschef, och rektor. Under hela mitt liv har jag varit intresserad av att påverka och utveckla människor.

Privat
Min fritid ägnas förutom familjen främst åt träning och då helst simma, cykla och springa även om en del tid spenderas i gymmet. Jag har alltid varit engagerad i olika föreningar som ledare och instruktör i kampsport, hundsport, friluftsverksamhet och nu senast som ordförande i den lokala triathlonklubben 338 Småland – Triathlon och Multisport.