Kurser 2023

Under våren 2023 kommer jag ge följande kurser.

Att våga leda sig själv – Bli din egen bästa ledare med vår kurs i självledarskap! Lär dig att bygga en säker bas genom att identifiera dina värderingar och hitta en källa till inspiration och energi. Förstärk din psykologiska trygghet genom övningar som stärker din säkerhet. Gör en handlingsplan och få en verktygslåda full med verktyg du behöver för att ta dig framåt och uppnå dina mål. Bli redo att leda dig själv och ta din framtid i egna händer.

Sagt från tidigare deltagare – Att man får en insikt i hur man agerar i olika situationer idag samt att man får med sig verktyg att jobba vidare med för att utvecklas.
Jonathan Lindstrand, Platsansvarig Systeminstallation, Stockholm.

Coachande samtal för ledare -Bli en effektiv ledare med coachande ledarskap. Lär dig att samtala, ge feedback och våga ta svåra samtal. Kombinera teori med praktiska övningar och få verktyg att använda direkt på jobbet

Nyttig information och övningar som på sikt kommer leda till förändring. Några tips & tricks kommer jag definitivt att ta med mig när det gäller feedback och samtal med medarbetare.
Jan- Peter Nystedt, projektledare , OSG

Dagarna hålls på Villa Vik i Växjö. I priset ingår kursmaterial, för- och eftermiddagsfika och lunch.

Att våga leda sig själv 17 april , 08.30-16.002500:-
Coachande samtal för ledare 24 april , 08.30-16.002500:-
Alla priser exklusive moms.

Du anmäler dig